neemcontactop

                      SeibellaSposa  SEIBELLA  SEIBELLA

FOTOGRAFIE

Seibella Sposa beschikt over een
eigen fotostudio met professionele fotografen.
 
 
De stijl van Seibella Sposa is zo natuurlijk mogelijk, na afloop van een bruiloft horen we vaak dat de gasten niet eens opgemerkt hebben dat we de hele dag aanwezig zijn geweest. Het resultaat is prachtige, natuurlijke emoties: Trouwfoto's zijn een herinnering voor het leven!
 
Een trouwfotograaf neemt de foto’s op het juiste moment. Je hoeft niet perse bezig te zijn met poseren. Wil je trouwfoto’s zoals jullie zijn, foto's met humor, fashionfoto's of juist heel chique foto's? Dan ben je bij het team van Seibella Sposa aan het juiste adres.
 
 
What makes us unique?
 
 
Maken jullie gebruik van onze unieke Seibella Sposa full-service dan krijgen jullie tevens een loveshoot en pré-weddingshoot, tijdens deze shoots raken jullie alvast vertrouwd met de fotografe, de camera en onze andere collega's. Want onze styliste en visagiste zorgen voor een perfecte styling en de weddingplanner neemt ook meteen een aantal zaken met jullie door. Vaak combineren we dit soort afspraken ook met een bezoek aan de locatie(s).
 

 
 
Omdat wij weten hoe groot de nieuwsgierigheid is leveren wij al binnen 2 werkdagen ná de bruiloft een mini-reportage, kunnen jullie tijdens de huwelijksreis nog heerlijk nagenieten!
  
Maken jullie géén gebruik van onze Seibella Sposa full-service weddingplanning, dan kan een bruidsshoot bij ons ook apart geboekt worden. Dit kan al vanaf €999.- (incl. gratis pré-weddingshoot)
Je kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken met één van onze fotografen om jullie specifieke wensen te bespreken.